Image
Cursus Horoscoophuizen

Uw toegang tot professionele duiding van alle huizen van de horoscoop

Voor achtergronden...

Huizen van de horoscoop


image Horoscoopduiding wordt pas persoonlijk bij de interpretatie van de huizen en dat met name door de huisheren. Het vereist een diepgaande kennis van de westerse astrologie, maar een even diepgaande kennis van mensen en menselijke processen, Het is dan ook geen toeval dat er geen hap snap samenvattinkjes op het internet te vinden zijn van dit centrale onderwerp voor de professionele beoefenaar van de westerse astrologie.

Wie tot in de diepte wil doordringen in de zegging van een horoscoop kan nu bij mij terecht voor een heldere en diepgaande behandeling van de huizen en de huisheren.

 

Eenvoudige formule: per huis 1 les


image De deelnemer aan de cursus heeft weinig verplichtingen en kan de studie helemaal naar eigen behoefte invullen. De cursist schrijft in per huis en heeft niet meer verplichtingen dan de kosten voor dat ene huis, die ene les.

Bovendien bepaalt de cursist zelf hoeveel lessen hij/zij wil volgen en in welke volgorde.


Begin nu de cursus Horoscoophuizen


Vul het huis van je keus in en betaal het auteursgeld van 25,= Euro en we beginnen. Wanneer Paypal je bestelling meldt neem ik binnen 24 uur contact met je op en kan het feest van start gaan.

Welk Huis wil je?